Nations League: Κανονικά θα γίνει το Τσεχία – Σκωτία

Η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Σκωτία για το Nations League θα διεξαχθεί κανονικά τη Δευτέρα (7/9), παρά το κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης.

Nations League: Κανονικά θα γίνει το Τσεχία – Σκωτία

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/9) η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Σκωτία στο «Στάδιο Αντρούβ» του Όλομουτς, για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου Γκρουπ της Λίγκας 2 του Nations League.

Το συγκεκριμένο ματς όδευε προς οριστική αναβολή, καθώς ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Τσεχίας είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό. Υπό την φόβο λοιπόν να έχουν προσβληθεί από τη νόσο και άλλα άτομα της αποστολής, ακόμα και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αποφασίστηκε αρχικά να μην γίνει το παιχνίδι.

Έπειτα όμως από συζητήσεις της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία της χώρας με την UEFA για την υπόθεση, βρέθηκε λύση για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Τσεχίας, η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με άλλους παίκτες και θα υπάρχει άλλο τεχνικό τιμ στον πάγκο, έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι στην πρεμιέρα του γκρουπ η Τσεχία είχε νικήσει 3-1 την Σλοβακία, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σκωτία είχε αναδειχτεί ισόπαλη 1-1 με το Ισραήλ.

Η ανακοίνωση της Τσεχίας:

«Το παιχνίδι της Δευτέρας για το Nations League ανάμεσα στην Τσεχία - Σκωτία θα γίνει όπως αρχικά προγραμματιστεί μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ εκπροσώπων της Τσεχίας και αυτών της UEFA. Η ομάδα της Τσεχίας θα παραταχθεί με νέους παίκτες και νέα μέλη στο τεχνικό επιτελείο».