Εθνική Ελλάδας: Φεύγει δίχως προβλήματα για Λουμπλιάνα (vid)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων κόντρα σε Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9) για το Nations League και αύριο αναχωρεί για τη Λουμπλιάνα.

Εθνική Ελλάδας: Φεύγει δίχως προβλήματα για Λουμπλιάνα (vid)

Με προορισμό τη Λουμπλιάνα αναχωρεί αύριο (2/9) η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (3/9) με αντίπαλο την Σλοβενία στην πρεμιέρα του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο ματς και φιλοδοξεί πλέον να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» την πορεία του στο γκρουπ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν'τ Σιπ έχει στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς που κάλεσε, καθώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ σημειώνεται ότι επόμενος αγώνας για την Εθνική στον όμιλο είναι το ματς κόντρα στο Κόσοβο στην Πρίστινα την Κυριακή (6/9).

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το πρόγραμμα προπονήσεων της Εθνικής Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει των αγώνων της με την Σλοβενία και το Κόσοβο για το UEFA Nations League. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί αύριο και ώρα 12:00 με προορισμό την Λιουμπλιάνα, όπου οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Stozice Stadion στις 17:30 (τοπική)», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ.