Σλοβενία -Ελλάδα: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα

Το OPEN TV  θα μεταδώσει ζωντανά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στη Σλοβενία, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:45.

Σλοβενία -Ελλάδα: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα

Το «OPEN» θα μεταδώσει ζωντανά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην πρώτη δύσκολη μάχη της για το UEFA Nations League απέναντι στη Σλοβενία, την Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:45.

Μετά από περίπου δέκα μήνες αναγκαστικής αποχής λόγω της πανδημίας, ο Τζον Φαν’τ Σιπ και οι Έλληνες διεθνείς επανέρχονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο που χάραξαν στα τέλη του 2019, όταν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα European Qualifiers με τρεις συνεχόμενες νίκες.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ θα υπάρχουν ειδικές εκπομπές για το UEFA Nations League που παρουσιάζουν ο Γιώργος Τσαντάκης και Χριστίνα Βραχάλη.

Στις 21:00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει εκτενές ρεπορτάζ, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, θα υπάρχει το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League.

Καλεσμένος στο στούντιο του OPEN ο προπονητής και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας, Λεωνίδας Βόκολος.