Μπάλντοκ: «Τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δήλωσε πως περιμένει τα γραφειοκρατικά για να ντυθεί στα «γαλανόλευκα» και να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος

Μπάλντοκ: «Τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ επέλεξε την Εθνική Ελλάδος και εξέφρασε τη χαρά του που θα ντυθεί στα γαλανόλευκα.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καταλαβαίνει πως χώρος για εκείνον στην Εθνική Αγγλίας δεν υπάρχει και επέλεξε να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας όπως ο ίδιος δήλωσε στον «Guardian». Μάλιστα, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν΄τ Σιπ.

«Η γιαγιά μου που απεβίωσε ήταν 100% Ελληνίδα, κάτι που δίνει σε μένα από τον πατέρα μου το ελληνικό στοιχείο. Θα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα και μία περήφανη στιγμή.

Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Θα είναι εξαιρετικό να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν την απέρριψα ποτέ. Έχω πάει πολλές φορές στην Ελλάδα διακοπές, είμαι και αυτή τη στιγμή σε ένα νησί με τη φίλη μου. Η γιαγιά μου ήταν περήφανη για τις ρίζες της, θέλω να παίξω στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη τιμή να την εκπροσωπήσω.

Δεν θα ξεχάσω το Εuro και τον πατέρα μου να πανηγυρίζει. Ήμουν μόλις 11 ετών. Ναι, η Ελλάδα τότε μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των μεγάλων. Εκείνη η ομάδα είχε το ίδιο πνεύμα με αυτό που έχουμε στη Σέφιλντ. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν στη League 2 και τώρα διεκδικήσαμε ευρωπαϊκό εισιτήριο» τόνισε ο Μπάλντοκ.