Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γυμνάζεται σηκώνοντας αντί για βάρη την... κόρη του! (vid)

Έναν διαφορετικό τρόπο να γυμναστεί με τη βοήθεια της κορούλας του βρήκε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος. 

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γυμνάζεται σηκώνοντας αντί για βάρη την... κόρη του! (vid)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει να περνάει ευχάριστα στο σπίτι και να απολαμβάνει τις μέρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, στη σύζυγό του και την κόρη του και ξοδεύει την ώρα του περνώντας ωραίες στιγμές μαζί τους.

Ο 35χρονος στόπερ των Πειραιωτών μάλιστα σε μία προσπάθεια να παραμείνει σε σχετική εγρήγορση και όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση -καθώς αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν- ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να μη... σκουριάσει.

Προπονείται καθημερινά στο σπίτι του με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος για την ώρα της επιστροφής στη δράση. Μάλιστα ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο ώστε να συνδυάσει γυμναστική και... παιχνίδι μαζί με τη βοήθεια της κορούλας του.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Αβραάμ έχει αναλάβει τον ρόλο της... μπάρας για το καλό του πατέρα της, ο οποίος κάνει... βαράκια με τη βοήθεια της μικρής του.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο που ανάρτησε ο Ολυμπιακός στο twitter: