Τσιμίκας: Μετά τη Νάπολι, στο παιχνίδι και η Ίντερ!

Μέχρι τώρα η Νάπολι έδειχνε να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και η Ίντερ, «μπαίνει» δυνατά στο παιχνίδι

Τσιμίκας: Μετά τη Νάπολι, στο παιχνίδι και η Ίντερ!

Εβαλαν... πλάτη για τα πρωταθλήματα UEFA και CONMEBOL!

Ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τις Ιταλικές ομάδες. Η Νάπολι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 15.εκ ευρώ με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε 20.εκ!


Σύμφωνα με Ιταλικό μέσο μπαίνει σφήνα και η Ίντερ για την αγορά του αριστερού μπακ των Πειραιωτών και της Εθνικής.

Κορονοϊός: Σε εξετάσεις και καραντίνα οι Λέικερς

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» οι «νερατζούρι» παρόλου που θεωρούν ότι τα 20 εκ. που ζήτησε ο Ολυμπιακός δεν είναι λίγα, φαίνονται διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Τσιμίκα.
Η υπόθεση του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει πολλή το ερχόμενο καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν η δεν θα μπορέσουν να πουν όχι σε μία δελεαστική πρόταση όπως αυτή του Ντάνιελ Ποντένσε.

Νωρίτερα σε σχετικό ρεπορτάζ στο fosonline.gr αναφερόταν ότι δεν «παίζει» μόνη της η Νάπολι για τον Τσιμίκα. Η παρουσία του Τσιμίκα στους αγώνες με την Άρσεναλ κυρίως, αλλά και με την Γουλβς, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του και στην Αγγλία, καθώς αρκετά κλαμπ τον έβαλαν ψηλά στις δικές τους λίστες. Ίσως και η ίδια η Άρσεναλ! Με τις αγγλικές ομάδες να έχουν φυσικά τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την όποια οικονομική προσφορά κάνει η Νάπολι ώστε να προσεγγίσει και τελικά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα είναι πάντοτε πολύ σκληρός διαπραγματευτής, πουλάει σε πολύ υψηλές τιμές και αυτό δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει στην περίπτωση του Τσιμίκα που αποτελεί σημαντικότατο περιουσιακό στοιχείο για τους Πειραιώτες.