Τσιμίκας: Δεν «παίζει» μόνη της η Νάπολι

Η Νάπολι είναι αποφασισμένη να πάρει το καλοκαίρι τον Τσιμίκα, αλλά υπάρχουν και ομάδες από την Αγγλία που «ορέγονται» τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού. Καιροφυλακτεί η Ίντερ.

Τσιμίκας: Δεν «παίζει» μόνη της η Νάπολι

Το σίγουρο είναι ότι για να αγοράσει κάποια ξένη ομάδα τον Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να «ματώσει» οικονομικά και να κάνει τέτοια οικονομική υπέρβαση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια μεταγραφή που θα γίνει η ακριβότερη για μετακίνηση ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Οι Ιταλοί έκαναν λόγο για πρόθεση της Νάπολι να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα, καθώς το ενδιαφέρον της είναι πάρα πολύ μεγάλο από τον περασμένο χειμώνα και είχε κάνει προχωρημένες επαφές και προς την πλευρά του ίδιου του παίκτη που έμεινε τελικά στον Πειραιά και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα για την πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του τίτλου και τις διεθνείς διακρίσεις.

Η παρουσία του Τσιμίκα στους αγώνες με την Άρσεναλ κυρίως, αλλά και με την Γουλβς, έχουν ανεβάσει τις μετοχές του και στην Αγγλία, καθώς αρκετά κλαμπ τον έβαλαν ψηλά στις δικές τους λίστες. Ίσως και η ίδια η Άρσεναλ! Με τις αγγλικές ομάδες να έχουν φυσικά τη δυνατότητα να ξεπεράσουν την όποια οικονομική προσφορά κάνει η Νάπολι ώστε να προσεγγίσει και τελικά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα είναι πάντοτε πολύ σκληρός διαπραγματευτής, πουλάει σε πολύ υψηλές τιμές και αυτό δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει στην περίπτωση του Τσιμίκα που αποτελεί σημαντικότατο περιουσιακό στοιχείο για τους Πειραιώτες.

Εάν γίνει το καλοκαίρι η μεταγραφή Τσιμίκα, φαβορί παραμένει η Νάπολι που έχει δουλέψει καλά την υπόθεση και μπορεί να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται, απευθείας στο τραπέζι ή με τη μορφή μπόνους ώστε να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της. Ωστόσο δεν «παίζει» μόνη της και θα έχει ανταγωνιστές. Από την Ιταλία έχει ακουστεί για ενδιαφέρον της Ίντερ και της Αταλάντα, από την Γαλλία αρκετές ομάδες θα ήθελαν τον παίκτη, αλλά εάν μπει στο «κόλπο» με έμπρακτο ενδιαφέρον και κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Premier League τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Ο ίδιος ο Τσιμίκας παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος και οι εξελίξεις, δεν σκέφτεται τίποτε άλλο όπως έχει αποδείξει και με τις εμφανίσεις του το τελευταίο δίμηνο, παρόλο που δεν είχε ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Νάπολι, η οποία είχε φτάσει πάρα πολύ κοντά...