Αυτόν τον Καμαρά χρειάζεται ο Ολυμπιακός!

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουλβς αναδεικνύοντας για άλλο ένα παιχνίδι τις αρετές του, αλλά και ότι αποτελεί έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι των Πειραιωτών. 

Αυτόν τον Καμαρά χρειάζεται ο Ολυμπιακός!

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Μαντί Καμαρά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Γουλβς, πριν από κάποια βράδια στο Φάληρο για το Europa League. Άξιος συμπαραστάτης του και ο Γκιγιέρμε -ο οποίος έβγαλε και την ασίστ στο 1-0 του Ελ Αραμπί- ωστόσο ο μέσος των «ερυθρόλευκων» από τη Γουινέα στο ματς με τους «λύκους» έβγαλε στην κυριολεξία… μάτια.

Τακτικά ήταν άριστος για ακόμα ένα ματς και κατάφερε να υλοποιήσει τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα κατά έναν μεγάλο βαθμό. Μαζί με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη αποτέλεσαν την τριάδα στα χαφ με τον Καμαρά ωστόσο να… κλέβει την παράσταση και όχι άδικα θα έλεγε κανείς. Και αυτό γιατί η παρουσία του στο τερέν του άδειου «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν… πληθωρική.

Εκτός του ότι έκοβε μπάλες και μοίραζε μπάλες και δημιουργούσε παιχνίδι, από τα πιο σημαντικά πράγματα που έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ότι κατά έναν μεγάλο βαθμό κατάφερε να «κλειδώσει» τα «ατού» των Άγγλων στη μεσαία γραμμή. Πολύ καλός ήταν όμως και στον ανασταλτικό τομέα δίνοντας τις απαραίτητες βοήθειες. Ακόμα μία δουλειά που αρέσει να βλέπει από τον Καμαρά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με την κατάλληλη ψυχολογία και ψυχραιμία κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα και να δείξει για ακόμα μία φορά το πόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή αποτελεί για τον Ολυμπιακό με χαρακτηριστικά που «δένουν» με το υπόλοιπο σύνολο που βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, θα λέγαμε πως η εμφάνιση του Μαντί κόντρα στην αγγλική ομάδα δεν μας προκάλεσε καμία έκπληξη. Η εμφάνισή του με την Γουλβς ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση πως ο ίδιος βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό… φεγγάρι. Μας το έχει δείξει άλλωστε σε μία σειρά αγώνων, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τις δύο συναντήσεις την Άρσεναλ σε Πειραιά και Λονδίνο αλλά και το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πρόκειται λοιπόν για έναν παίκτη πολλές φορές βαρόμετρο στην απόδοση του Ολυμπιακού και σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει ανάλογη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή του. Αυτόν τον Καμαρά έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και αυτόν θέλει να έχει και στη συνέχεια...