Super League K17: Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός, 3-2 τον ΟΦΗ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 3-2 για την 23η αγωνιστική της Super League K17.

Super League K17: Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός, 3-2 τον ΟΦΗ

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ανάμεσα στην Κ17 του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν συνολικά πέντε γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν νωρίς το προβάδισμα καθώς μόλις στο 7' ο Σταμούλης χρίστηκε σκόρερ. Στο 25' ο Φωτιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδούδη αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Οκτώ λεπτά μετά ο Κίτσος ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του, με το 2-0 να μένει έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Κασέμι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Όλα έδειχναν πως η νίκη ήταν εξασφαλισμένη για τους γηπεδούχους αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο τέρματα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Φωτιάδης με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 78' μείωσε σε 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πρωτοπόρος στη βαθμολογία με τον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί δεύτερος.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Μαρίνης (Παστρικός 67’), Δούμας, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Κίτσος, Ντόη (Ιμπαγάσα 67’), Σταμούλης (Ποιμενίδης 59’), Συρμής (Κασέμι 33’), Σπυριδάκης (Παπακωνσταντίνου 67’).

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Χνάρης, Γεωργαλής (80’ Σπυριδάκης), Σμπώκος, Βιτώρος (65’ Γωνιωτάκης), Βασιλάκης, Καφούσης (70’ Κορνηλάκης), Λέλεκας (80’ Χατζηπαράσχος), Σωμαράκης, Αποστολάκης (80’ Μπέης), Φωτιάδης.