Super League K19: Ανώτερος ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Παναιτωλικό

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε εντός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League K19.

Super League K19: Ανώτερος ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Παναιτωλικό

Καταιγιστική με το καλημέρα ήταν η Κ19 του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Παναιτωλικού. Μόλις στο 3' οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή με σουτ του Τσέλιου.

Επτά λεπτά μετά ήρθε το 1-0 με τον Κεραμίδα να συνδυάζεται με τον Σουρλή και εκείνος με τακουνάκι έδωσε τη δυνατότητα στον πλάγιο μπακ του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 15' ο Σουρλής συνεργάστηκε με τον Φέκκα αλλά ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-0. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 41' απέφερε καρπούς. Ο Τσέλιος κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Μπουλάρι για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα αλλά οι προσπάθειες των Κατσαβάκη και Μαρτίνη στο 74' και στο 75' αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο.

Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα οι Νέοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην τέταρτη θέση έναν πόντο πίσω από τον Άρη που νίκησε νωρίτερα με 3-1 τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Μαρτίνης, Νικόλης, Μποσκουίδης, Κεραμίδας, Μπέλιτς, Φέκκας, Σουρλής (Κατσαβάκης 46’), Τσέλιος, Αρσενίδης, Μπουλάρι (Ντότης 77’).