Super League K19: Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 4-0 και συνέχισε στην κορυφή της Super League K19.

Super League K19: Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό

Μέσα σε διάστημα έξι λεπτών οι Νέοι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τι και αν οι δύο ομάδες δεν είχαν μπει δυνατά στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας να φτάσουν στο 1-0 με σουτ του Κούτσια.

Πέντε λεπτά μετά ο Τσιγγάρας πάσαρε στον Τζόλη και εκείνος τελείωσε τη φάση για το 2-0. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα ζευγάρωσε τα τέρματα του γράφοντας το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 70' ο Γκορτετζιάνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι Πειραιώτες παρέμειναν τρίτοι με ένα ματς περισσότερο από τον Άρη, ο οποίος σε περίπτωση που νικήσει τη Λαμία θα προσπεράσει τον Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τάχατος (Αβεντισιάν 70’), Κούτσιας (Πιπιλιάρης 70’), Γιαξής, Γκορτεζιάνι (Πανίδης 77’), Δούμτσης, Τζόλης (Κωνσταντέλιας 70’).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κεραμιδάς, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καράκουτης (Κατσαβάκης 76’), Μπουλάρι (Σαπουντζής 83’).