Super League K19: Πήρε το θρίλερ ο Ολυμπιακός, 4-2 τον Πανιώνιο

Με δύο γκολ του Μπουλάρι στο 90' η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε του Πανιώνιου με 4-2 για την 21η αγωνιστική της Super League K19.

Super League K19: Πήρε το θρίλερ ο Ολυμπιακός, 4-2 τον Πανιώνιο

Άγρια ομορφιά είχε το παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Στο πρώτο μέρος οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Νίνο στο 5'.

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 24' με σκόρερ τον Τσέλιο. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Μπέλιτς και Κουτσάκη.

Ύστερα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη στο 81'.

Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ μιας και στο 83' ο Σταμάτης ισοφάρισε σε 2-2. Παρά το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και με δύο γκολ του Μπουλάρι στο 90' κατέκτησε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και συνέχισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Στουρνάρας, Κεραμίδας (Μαρτίνης 67’), Νικόλης, Γκοτζαμανίδης, Τσάβος (Μαρίνος 58’), Καράκουτης (Κατσαβάκης 67’), Μπέλιτς, Τσέλιος, Φέκκας, Αρσενίδης, Μπουλάρι.