Super League K15: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Ιμπαγάσα, 3-0 την ΑΕΚ

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο της Κ15 του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-0.

Super League K15: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Ιμπαγάσα, 3-0 την ΑΕΚ

Εξαιρετικό ξεκίνημα στον πάγκο της Κ15 του Ολυμπιακού έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-0.

Από την αρχή έως το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και στο 13' πήραν κεφάλι στο σκορ. Ύστερα από ωραία οργανωμένη επίθεση η μπάλα έφτασε στον Αθανασίου και εκείνος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Η πίεση από πλευράς Πειραιωτών συνεχίστηκε και δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου απέφερε καρπούς καθώς ο Μαυρόπουλος με ωραία επέλαση κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Σχεδόν με το καλημέρα της επανάληψης ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αθανασίου.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ, με κορυφαία εξ αυτών την κεφαλιά του Φίλου στο 79’, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα και από την 15η αγωνιστική συνεχίζουν στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς, τέσσερις μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που έμεινε στο 3-3 με τον Πανιώνιο.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Αρσενίδης, Βλέτσας (Ρούτσι 55’), Μοίρας (Διαμαντόπουλος 70’), Μαυρόπουλος (Γατόπουλος 67’), Αθανασίου (Παπακανέλλος 67’).

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σταματελόπουλος (Τσιαχματιώτης 48’) Ζαχαρόπουλος, Γιαματζίδης, Σκιαδαρέσης (Δημητριάδης 58’) Κρουσελνίτσκι, Μούτσα, Γκίνη (Βοργιάς 63’) Κλάψας, Κοντάκης (Λούκας 48’) Κόκκας (Δεληγιαννίδης 41’).