Το «ευχαριστώ» του Τοπολιάτη στον Ολυμπιακό

Το δικό του «ευχαριστώ» στην ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Νίκος Τοπολιάτης που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της «ερυθρόλευκης» Κ15.

Το «ευχαριστώ» του Τοπολιάτη στον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού αποτελεί ο Νίκος Τοπολιάτης ύστερα από δώδεκα χρόνια παρουσίας στον Ρέντη.

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Τοπολιάτης, πάει στο εξωτερικό

Ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού της «ερυθρόλευκης» Κ15 καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Νέος προπονητής της Κ15 ο Ιμπαγάσα

Με προσωπική του δήλωση αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας δηλώντας πως θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου έδωσε, να υπηρετώ το σύλλογο από διάφορα πόστα, πάντα στο κομμάτι της Ακαδημίας, δίπλα στις νέες γενιές του Ολυμπιακού, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη σε θέσεις ευθύνης. Επίσης, το γεγονός ότι αφουγκράστηκε την επιθυμία μου να προχωρήσω και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο εξωτερικό.

Ακόμα, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση της Ακαδημίας, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Ρέντη για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Νιώθω πως έβαλα κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια, προκειμένου οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού να είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίες στην Ελλάδα και να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα, την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά πολύ περισσότερο, στη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων και τέλος, τους τίτλους και τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε τα τελευταία 12 χρόνια.

Μέσα στο παραπάνω διάστημα, εξελίχθηκα σημαντικά τόσο σαν επαγγελματίας, όσο και σαν προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που το οφείλω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Θα μείνω πάντα στη διάθεση της οικογένειάς μου, αυτή του Ολυμπιακού και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον!»