Super League K17: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, 3-0 τον Αστέρα

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα των Εφήβων του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για τη 13η αγωνιστική της Super League K17.

Super League K17: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, 3-0 τον Αστέρα

Συνέχεια στη νικηφόρα πορεία της έδωσε η Κ17 του Ολυμπιακού που πέρασε και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα νωρίς στο 13' με τον Σταμούλη να αξιοποιεί την ασίστ του Συρμή.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 44' αλλά το σουτ του Κωστέα σταμάτησε στο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν έκρυβε κάποια έκπληξη καθώς οι Πειραιώτες σκόραραν άλλα δύο τέρματα.

Ο Ντόη στο 62' διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού, ενώ στο 75' ο Συρμής συνδυάστηκε πάλι με τον Σταμούλη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη συνάντηση.

Ο Ολυμπιακός, έφτασε έτσι τους 44 πόντους και με ματς περισσότερο, είναι πάντα στην κορυφή και στο +11 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Ψεύτης, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης, Προύντζος, Κωστέας, Ανανιάδης, Ζουγλής. Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Στασινόπουλος.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Κατσογιάννης (Δούμας 78’), Ντόη (Χρήστου 78’), Σπυριδάκης (Ποιμενίδης 74’), Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής (Παπακωνσταντίνου 78’), Κίτσος (Χρονακόπουλος 59’).