Χαραυγιακός: Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί

Ο πρόεδρος του ένδοξου Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος, «ανοίγει» τα χαρτιά του στο «ΦΩΣ» και τον Ευτύχη Μαθιουδάκη.

Χαραυγιακός: Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί

Ο Χαραυγιακός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην … ελίτ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και κερδίζει ανόδους στη Γ’ Εθνική. Φέτος οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο και φιλοδοξεί να επιστρέψει και πάλι στα … σαλόνια της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Ο… ισόβιος πρόεδρος των «νερατζούρι» Μανώλης Φύτρος (ΦΩΤΟ), μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας και τόνισε τα εξής: «Ο Χαραυγιακός πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Την σεζόν 2017-18 έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού και ανήλθε στη Γ’ Εθνική (συγκέντρωσε τρεις βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Άρη Πετρούπολης). Την χρονιά 2018-19 έπεσε από την Γ’ Εθνική έχοντας χειρότερο συντελεστή τερμάτων (1 γκολ!) στην ισοβαθμία με την Θύελλα Καμαρίου. Επίσης τη σεζόν 2016-17 η ομάδα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον πρώτο όμιλο της Α’ Αθηνών και έδωσε αγώνα μπαράζ με τον πρωταθλητή του δεύτερου ομίλου ΑΟ Αιγάλεω στο γήπεδο της Ριζούπολης όπου και έχασε με 1-3 και δεν ανέβηκε στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Όλα αυτά τα γεγονότα δεν επηρέασαν την ομάδα και εμείς ως διοίκηση την φτιάξαμε να πρωταγωνιστεί. Αυτό το αποδεικνύει και η φετινή πορεία μας όπου οδηγούμε την κούρσα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς απομένουν 14 αγωνιστικές για το φινάλε και εκτός από εμάς στο παιχνίδι του τίτλου είναι το Ηράκλειο, ο Άρης Πετρούπολης και Αγία Παρασκευή. Για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις καθώς κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα. Την περασμένη αγωνιστική κερδίσαμε στο Χαϊδάρι τον τοπικό Θρίαμβο (0-8) και αυτό ήταν το μεγαλύτερο σε έκταση σκορ στην ιστορία του συλλόγου. Με τη νίκη μας αυτή και την ισοπαλία του Ηρακλείου ξεφύγαμε πέντε πόντους στη βαθμολογία, αλλά δεν επαναπαυόμαστε γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του».