Η οικογένεια του Ρωσσίδη ευχαριστεί τον Ολυμπιακό

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε η οικογένεια του Ηλία Ρωσσίδη.

Η οικογένεια του Ρωσσίδη ευχαριστεί τον Ολυμπιακό

Πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Άρη η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Ηλία Ρωσσίδη. Οι Πειραιώτες παρέδωσαν πλακέτα στην οικογένεια του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2019. Η οικογένεια του Ηλία Ρωσσίδη έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, τον Σύνδεσμο Βετεράνων και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Για μία ακόμη φορά ο Σύλλογός μας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και πόσο τεράστιος και δυναμικός είναι.

Τεράστιος δεν γίνεσαι μόνο όταν κατακτάς Τρόπαια, Πρωταθλήματα, Κύπελλα και ευρωπαϊκές διακρίσεις, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την τρισένδοξη ιστορία του. Τεράστιος γίνεσαι επίσης, όταν ξέρεις και αναγνωρίζεις ανθρώπους με ήθος, αξίες, που έχουν προσφέρει, έχουν δώσει την ψυχή τους, έχουν ματώσει για τη φανέλα του Συλλόγου και περνούν στην αιωνιότητα ως θρύλοι της ιστορίας της ομάδας μας που τόσο αγαπάμε και θα αγαπάμε παντοτινά.

Το άστρο του πατέρα μου να ξέρετε ότι θα συνεχίσει να λάμπει φωτεινό κάθε βράδυ πάνω από το Καραϊσκάκη, να παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας και στη γειτονιά των αγγέλων θα συναντήσει ξανά τους παλιούς Συμπαίκτες του και θα διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν στα Αδέλφια μας της Θύρας 7.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Θανάσης Ρωσσίδης

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ Ολυμπιακός».