Super League K19: Τρίτη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Άρη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Super League K19: Τρίτη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Άρη

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους έδωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού που νίκησαν τους αντίστοιχους του Άρη με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και άλλα τέρματα αλλά οι τελικές τους προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο.

Με μπροστάρηδες τους Μαρίνο και Μπουλάρι οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Παρίσης δήλωσε παρών. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Μαρίνος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 52ο λεπτό ήρθε η «λύτρωση» για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Σουρλής πάσαρε στον Μαρτίνη και εκείνος με σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας έτσι «φρένο» στην αήττητη πορεία των φιλοξενούμενων που κρατούσε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έπιασε τον Άρη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Τσάβος, Μπέλιτς, Φέκκας (Καράκουτης 90'), Σουρλής, Μαρίνος (Τσέλιος 74'), Αρσενίδης (Κεραμίδας 69'), Μπουλάρι.

Άρης (Καζάνας): Παρίσης, Κατσουλίδης, Μουρατίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Καλαϊτζής (Καράμπελας 72'), Μπαλικτσής (Τσίρωνας 63'), Βασιλόπουλος, Βαβλιάκης (Πάππας 72'), Κριμιτζάς, Μαρμαρίδης, Τράκας.