Goal: «Ο Ολυμπιακός θέλει 22χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ!»

Όπως αναγράφει δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Goal», οι «ερυθρόλευκοι» είναι εκ των 7 συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο, Ταϊβό Αβονίγι.

Goal: «Ο Ολυμπιακός θέλει 22χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ!»

Αγγλικές «σειρήνες» για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρει σημερινό (14/1) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal», η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να σπάσει τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού που αγωνίζεται στην Μάιντζ, Ταϊβό Αβονίγι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός επιθετικός ανήκει στην Λίβερπουλ από το 2015 και έκτοτε έχει δοθεί με την μορφή δανεισμού σε Γάνδη, Νιεμέγκεν, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την έτερη γερμανική ομάδα με την οποία αγωνίζεται τώρα, όμως σε καμία από αυτές δεν του δόθηκε ο κατάλληλος αγωνιστικός χρόνος που ήθελε.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης λοιπόν, λόγω της επιστροφής του βασικού επιθετικού της Μάιντζ, Ζαν-Φιλίπ Ματέτα, στην αγωνιστική δράση και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον 7 ομάδων για τον 22χρονο στράικερ σκέφτονται την διακοπή του δανεισμού του την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Η ιστοσελίδα από το Νησί μάλιστα ονοματίζει και τους 7 συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Αβονίγι, με αυτό του Ολυμπιακού να είναι το επικρατέστερο!

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι 3 από την Γαλλία, συγκεκριμένα οι Μονπελιέ, Νιμ και Μπρεστ, η τουρκική Μπεσίκτας αλλά και οι δύο ισπανικές, Λεγανές και Ρεάλ Μαγιόρκα.

Η ομάδα του Λιμανιού παρόλα αυτά θα εξετάσει όλες τις πιθανές προτάσεις που θα δεχθεί, όμως πρωταρχικός της μέλημα είναι το εάν ο νεαρός Νιγηριανός θα πάρει τον κατάλληλο αγωνιστικό χρόνο ώστε να καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν παίκτη εργαλείο για το μέλλον των πρωτοπόρων της Premier League.

Το σχετικό δημοσίευμα της «Goal.com»