Super League K17: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 7-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε με ανατροπή 7-1 την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Super League K17: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 7-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Κ17 του Ολυμπιακού μετά την εντός έδρας νίκη της απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 7-1.

Οι Αρκάδες μπορεί να προηγήθηκαν με γκολ του Κωστέα στο 10' ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν έως την ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Ο Γιαλεδάκης στο 40' ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ποιμενίδη να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ο Λιάτσος ανέβασε στο 50' τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Γιαλεδάκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 69' ο Λιάτσος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι για το 5-1. Ο Σπυριδάκης στο 84' και ο Χρονακόπουλος στο 90' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Κατσογιάννης (Δούμας 73’), Γιαλεδάκης, Ντόη (Χρήστου 73’), Κίτσος, Πάστρας (Κασέμι 65’), Λιάτσος (Χρονακόπουλος 70’), Συρμής, Ποιμενίδης (Σπυριδάκης 70’).