Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Από το 2003 έχουν να νικήσουν οι «Πολίτες» στο Anfield

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. 

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Από το 2003 έχουν να νικήσουν οι «Πολίτες» στο Anfield

Η καρδιά του αγγλικού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε στις 18:30 στο «Anfield» εκεί όπου η πρωτοπόρος Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες αποτελούν τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League.

Οι Reds βρίσκονται στο +6 από τους «Πολίτες» και θέλουν να συνεχίσουν τη ξέφρενη πορεία τους, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από τριάντα χρόνια. Από την άλλη οι πρωταθλητές Αγγλίας στοχεύουν στο διπλό, που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Εκτός των φίλων της ομάδας, σύμμαχος για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είναι και η παράδοση καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έχει 16 χρόνια να γευτεί τη χαρά της νίκης στο γήπεδο των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Συγκεκριμένα τελευταία φορά που οι «γαλάζιοι» έφυγαν με το διπλό ήταν το 2003 (2-1) χάρη σε δύο γκολ του Νικολάς Ανελκά. Να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 45 αγώνων (35 νίκες, 10 ισοπαλίες) στην έδρα της.