Super League K17: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 8-0 τον ΟΦΗ!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη καθώς επικράτησαν του ΟΦΗ με το επιβλητικό 8-0. 

Super League K17: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 8-0 τον ΟΦΗ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Κ17 του Ολυμπιακού τον εντός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του ΟΦΗ για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησαν των Κρητικών με το εμφατικό 8-0. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Λιάτσος, ενώ στο 21' ο Συρμής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 35' και στο 39' ο Σταμούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Λιάτσος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση, με τον Κίτσο στο 53' να παίρνει τη σκυτάλη για το 6-0. Ο Συρμής στο 72' και ο Λιοφάγος στο 81' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Κατσογιάννης, Γιαλεδάκης, Λιοφάγος, Ντόη (Κασέμι 57’), Πάστρας (Γύπαρης 63’), Λιάτσος (Παπακωνσταντίνου 63’), Κίτσος (Ποιμενίδης 57’), Συρμής, Σταμούλης (Σπυριδάκης 57’).

ΟΦΗ (Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης (60’ Σπυριδάκης), Χνάρης, Κορνηλάκης (24’ Αμανάκης), Καφούσης, Λέλεκας (70’ Χατζηπαράσχος), Χαλκιαδάκης (46’ Αποστολάκης), Μπερικάκης, Θεοδοσουλάκης (41’ Σωμαράκης), Φωτιάδης.