Super League K19: O Ολυμπιακός 3-1 στην Ξάνθη - Χατ-τρικ ο Μαρίνος, ήρωας ο Τζολάκης

Η Κ19 του Ολυμπιακού πέρασε με 3-1 από τα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη και επέστρεψε στις νίκες για την ένατη αγωνιστική της Super League K19.

Super League K19: O Ολυμπιακός 3-1 στην Ξάνθη - Χατ-τρικ ο Μαρίνος, ήρωας ο Τζολάκης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην έδρα της Ξάνθης για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη κατέκτησε το διπλό με 3-1 χάρη σε χατ τρικ του Μαρίνου.

Στο 29' ο Βοΐλης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Οι Θρακιώτες τέσσερα λεπτά είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν από το ίδιο σημείο, ωστόσο ο Τζολάκης απέκρουσε δύο φορές τις εκτελέσεις του Φάκη, αφού δόθηκε επανάληψη.

Μαρινάκης: «Δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας...»

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίνος συνέχισε την καλή του εμφάνιση και στο 62' διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε πέντε λεπτά μετά χάρη σε γκολ του Τσιλιγγίρη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78' ο Μαρίνος με το τρίτο του τέρμα.

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Νιαζήφογλου (89′ Πιτσώλης), Τσιτσεκίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπάκος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (89′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας (83′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Νικόλης, Φέκκας (Κατσαβάκης 88’), Μαρίνος (Μπουλάρι 88’), Τσέλιος (Κεραμίδας 73’), Βοΐλης.