Ολυμπιακός: Στη σέντρα το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Αττικής

Πρεμιέρα κάνει το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Ποδοσφαίρου Αττικής.

Ολυμπιακός: Στη σέντρα το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σχολών Αττικής

Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο ετήσιο Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ήρθε η ώρα για δράση. Συνολικά 19 Σχολές, συμμετέχουν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δύο διοργανώσεις που αποσκοπούν στο να προσφέρουν στα παιδιά διασκέδαση, περισσότερο χρόνο συμμετοχής, πολύτιμες εμπειρίες καθώς και να τα προετοιμάσουν για την επόμενη ημέρα.

Πρόκειται εξάλλου για την κοιτίδα ταλέντων του Ολυμπιακού, που απώτερο σκοπό έχει την τροφοδότηση της Ακαδημίας του συλλόγου και εν συνεχεία της πρώτης ομάδας.

Τα οφέλη για τα παιδιά είναι πολλαπλά, αφού στο πλαίσιο των μετακινήσεών τους για τους αγώνες, έρχονται πιο κοντά το ένα στο άλλο, με την κοινωνικοποίηση σε αυτές τις ηλικίες, να αποτελεί πιθανόν το καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των τουρνουά.

Λίγα λόγια για τις διοργανώσεις:

Πρωτάθλημα Σχολών

Η εν λόγω διοργάνωση θα «τρέξει» για 9η συνεχόμενη χρονιά με 12 συνολικά Σχολές να συμμετέχουν και διαρκεί έως τον Μάιο. Οι ηλικιακές κατηγορίες που παίρνουν μέρους, είναι Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12.

Κύπελλο Σχολών

Το Κύπελλο διεξάγεται για τρίτη σερί σεζόν, έχει διάρκεια μέχρι τον Απρίλιο ενώ συμμετέχουν οκτώ Σχολές. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι αυτές των Κ8 και Κ10, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρέντη.