Κ17: Πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, 5-2 τον ΟΦΗ

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν εκτός έδρας τους αντίστοιχους του ΟΦΗ με 5-2 σε εξ αναβολής ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κ17: Πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, 5-2 τον ΟΦΗ

Τη νίκη στην έδρα του ΟΦΗ πανηγύρισε η Κ17 του Ολυμπιακού με 5-2. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και μόλις στο 9' πήραν το προβάδισμα.

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 24' με αυτογκόλ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ξεκίνησε την αντεπίθεση της στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σταμούλη στο 48' να ισοφαρίζει σε 2-2.

Επτά λεπτά μετά ο Συρμής έβαλε για πρώτη φορά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το 4-2 χάρη σε γκολ του Χρήστου στο 70'. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Χρονακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Με αυτή τους νίκη οι Πειραιώτες μείωσαν στο -3 την απόσταση τους από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Δούμας, Πάστρας, Κίτσος (Σπυριδάκης 67’), Κασέμι (Χρήστου 60’), Σταμούλης (Χρονακόπουλος 60’), Συρμής (Ποιμενίδης 75’), Λιάτσος (Παπακωνσταντίνου 75’).