Ο Ολυμπιακός θωρακίζει τον Ρέντη, για αποτροπή νέας «εισβολής»

Μέτρα κατά της βίας παίρνει η ομάδα του Πειραιά. Επιστολή του διευθυντή Ακαδημίας των Πειραιωτών, Αντώνη Πίκουλα στη Super League.

Ο Ολυμπιακός θωρακίζει τον Ρέντη, για αποτροπή νέας «εισβολής»

Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε με ανακοίνωση της να καταδικάσει όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Μπάγερν για το Youth League. Οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι και είναι αποφασισμένοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου το αθλητικό κέντρο να είναι ασφαλές.

Εισβολή χούλιγκανς στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Μπάγερν! (vid)

Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας έστειλε σήμερα επιστολή στη Super League με την οποία ενημερώνει πως τα ματς των επόμενων τριών εβδομάδων που θα διεξαχθούν στον Ρέντη θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο κ. Πίκουλας εκτός από τη διοργανώτρια αρχή έχει ήδη ενημερώσει και την ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (12:00) στον Ρέντη για το πρωτάθλημα Νέων.

Φωτογραφίες με ματωμένους οπαδούς της Μπάγερν! (pics)

Μετά το θλιβερό περιστατικό της περασμένης Τρίτης ο Ολυμπιακός λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, θωρακίζει το Ρέντη και κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το προπονητήριο να είναι ασφαλές και να μη συμβεί στο μέλλον ανάλογο περιστατικό. Μη ξεχνάμε πως στον Ρέντη διαμένει και η πρώτη ομάδα, ενώ φιλοξενούνται αγώνες όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε άτομα για τα επεισόδια στον Ρέντη

Μετά την εισβολή των χούλιγκαν οι Πειραιώτες μετατρέπουν σε φρούριο του προπονητικό κέντρο του Ρέντη και οι πύλες του θα ανοίξουν ξανά όταν όλα θα είναι έτοιμα. Αυτό σημαίνει πως στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ δεν θα έχει τη δυνατότητα ούτε κόσμος, ούτε γονείς ποδοσφαιριστών να παρακολουθήσουν το ματς.

Επίσημη καταγγελία της Μπάγερν για τα επεισόδια στον Ρέντη