Επίσημη καταγγελία της Μπάγερν για τα επεισόδια στον Ρέντη

Ξεκινάει έρευνα η UEFA για όσα έγιναν στο παιχνίδι Νέων του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Επίσημη καταγγελία της Μπάγερν για τα επεισόδια στον Ρέντη

Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη δεν τα άφησαν να περάσουν έτσι οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γερμανικός Τύπος οι Βαυαροί προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία-διαμαρτυρία στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στα γερμανικά Μέσα, ενώ και η Μπάγερν κάνει επίσημα όλες τις ενέργειες που απαιτούνται. Από την εισβολή των χούλιγκαν τραυματίστηκαν τρεις φίλοι της Μπάγερν Μονάχου και ένας 13χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα η UEFA απάντησε στους Βαυαρούς ότι «θα γίνει έρευνα για το ματς του Youth League με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε τις εκθέσεις και θα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς ανάλογη διαδικασία».

Αρκετός κόσμος αναρωτιόταν μετά το θλιβερό περιστατικό αν έχει θέμα η πρώτη ομάδα με όσα έγιναν στον Ρέντη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από αυτούς της UEFA δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων», η οποία θυμίζουμε πως είναι τιμωρημένη με διετή αναστολή.