Super League K17: Ήττα με δέκα παίκτες για τον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο με 3-2

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Κ17 του Ολυμπιακού στην έδρα του Ατρόμητου για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Super League K17: Ήττα με δέκα παίκτες για τον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο με 3-2

Την πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν γνώρισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού που έχασαν από τον Ατρόμητο εκτός έδρας με 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο Λιάτσος κέρδισε πέναλτι από τον Ζάννη και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, η οποία ήταν εύστοχη. Στο 30' ήρθε και το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, με τον Κίτσο να τροφοδοτεί από τα αριστερά τον Σταμούλη και εκείνος με σουτ να ζευγαρώνει τα γκολ των φιλοξενούμενων. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά μετά μείωσαν με γκολ του Γκουτίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55' οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν καθώς ο Κατσογιάννης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας έτσι με δέκα παίκτες την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα οι Περιστεριώτες πίεσαν και με δύο γκολ του Δαλαμήτρα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (72', 76'), έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Κατσογιάννης, Δούμας (Γιαλεδάκης 80’), Λιοφάγος, Φρέρης, Πάστρας (Χρονακόπουλος 80’), Ντόη, Κίτσος (Σπυριδάκης 71’), Λιάτσος, Ιμπαγάσα (Συρμής 46’), Σταμούλης (Κασέμι 58’).

Ατρόμητος: Νικολακόπουλος, Ρόκα, Λάγγας, Γκαμάνης, Ζάννης, Καραμάνης, Οικονόμου, Πάζα, Δαλαμήτρας, Γκουτίδης, Μπουρνέλης. Αλλαγές: Παπαιωνάννου, Ντούλε, Ντόκο, Καλομοίρης, Παροτσίδης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος:

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-2

Απόλλων Σμ.-Αστέρας Τρ. 0-1

ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-4

2ος Όμιλος:

Λαμία-Ξάνθη 0-2

Άρης-Βόλος 6-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1

Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2