Παναθηναϊκός Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 2-2: Δυο δοκάρια οι «ερυθρόλευκοι»

Ισόπαλο 2-2 ήρθε το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Παίδων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 

Παναθηναϊκός Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 2-2: Δυο δοκάρια οι «ερυθρόλευκοι»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» που διεξήχθη στο Κορωπί για την τρίτη αγωνιστική της Super League K15.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ χάρη σε γκολ του Βλέτσα. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Αρσενίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος της αντίπαλης άμυνας και να σκοράρει προ κενής εστίας.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ήταν η σειρά των «πρασίνων» να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Αρχικά στο 25' ο Πιτσώτης με προβολή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-1, για να έρθει ο Καλοσκάμης με κεφαλιά στο 31' να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη ήταν καλύτερη αλλά στάθηκε άτυχη καθώς τόσο στο 58' όσο και στο 71' είχε δοκάρι με τον Μοίρα.

Παναθηναϊκός: Μέμα, Κοκκάκης, Χασανάγκο, Παπατριανταφύλλου (72′ Νικολετόπουλος), Πιτσώτης, Λιατίφης, Νότας (62′ Δάμης), Σπαθάρης (85′ Κανάκης), Σταγάκης (72′ Τόμπρας), Καλοσκάμης, Διαμαντής.

Ολυμπιακός: Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος (Σταράκης 50’), Διαμαντόπουλος (Γατόπουλος 63’), Ρούτσι (Αθανασίου 78’), Μοίρας, Βλέτσας (Νίνος 78’), Αρσενίδης (Παπακανέλλος 50’).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος:

Πανιώνιος-Απόλλων Σμ. 2-0

ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-1

Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος 1-1

2ος Όμιλος:

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1