Blue Boys: " Μας προκάλεσε ο Κοντοπυράκης"

Το fosonline.gr επικοινώνησε με τους οργανωμένους του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, για να καταθέσουν την άποψη τους  στην υπόθεση με τον Χάρη Κοντοπυράκη.

Blue Boys: " Μας προκάλεσε ο Κοντοπυράκης"

Να τι μας απάντησαν:

Για την συμπεριφορά του Χάρη Κοντοπυράκη: "Πριν από το παιχνίδι δεν υπήρχε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ΟΦΗ και στην ομάδα μας. Ο μόνος που προκαλούσε συνεχώς ήταν ο κύριος Κοντοπυράκης, ο οποίος έγραφε από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook σε χανιώτικες αθλητικές σελίδες, ειρωνικά σχόλια για τους οπαδούς της ομάδας μας. Σε ένα από αυτά που ήταν φωτορεπορτάζ για την κερκίδα μας, έγραψε συγκεκριμένα: "Είσαστε δύο, είσαστε τρεις και πενήντα η ΠΕΦΟ Χανίων, ίσων πενήντα τρεις."

Και συμπλήρωσε για το συμβάν με την κλωτσιά: "Προσωπικά δεν το είδα αν και πολύ πιθανόν να έγινε. Παρόλα αυτά ο οπαδός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού σίγουρα δεν τον κλότσησε για το κλεμμένο πανό από τον οπαδό του ΟΦΗ".

INFO: Το καλοκαίρι ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά και ο Κισσαμικός συγχωνεύτηκαν, με τους οπαδούς των δεύτερων να απέχουν από το γήπεδο γιατί δεν ήταν σύμφωνοι στην συνένωση των δύο ομάδων (το ίδιο έπραξαν και μερικοί φίλοι του ΑΟΧ). Το πανό το οποίο κλάπηκε από τον οπαδό του ΟΦΗ, άνηκε στον σύνδεσμο του ΑΟΧανιά ονόματι "Blue Boys".

Ο ΑΟΧανιά Κισσαμικός αγωνίζεται στο γήπεδο Περιβολίων που ανήκει στον Δήμο Χανίων, ενώ το Δ.Σ. Κισσάμου χρησιμοποιείται από τον ερασιτέχνη Κισσαμικό που αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.