Οι μικροί έδειξαν το δρόμο...

Σ’ αγώνα της 28ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι μικροί έδειξαν το δρόμο...

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Μόλις στο 2’ ο Κατσούκης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Βοϊλης που αναλαμβάνει την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα.

Στο 21’ μετά από λάθος συνεννόηση με τον τερματοφύλακα του, ο Γεωργάκας σημάδεψε το στο δοκάρι! Στο 25΄ο Βοϊλης έχασε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει ενώ στη συνέχεια παρά την πίεση του Ολυμπιακού το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Το 1-0 ήρθε στο 64’ όταν ο Κωστανάσιος έβγαλε εξαιρετική ασίστ και ο Τσερκώνης μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70’ ο Κατσούκης έδωσε ασίστ στον Κωστανάσιο που με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Ο Ολυμπιακός έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες με τον Βοϊλη, αφού ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα ήταν σε ετοιμότητα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας δήλωσε μετά το ματς: «Είναι σημαντικό που κερδίζουμε συνεχώς παίκτες. Η ομάδα ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα και θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει τελειώσει από τα πρώτα λεπτά. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τσεκάρουμε τα πάντα».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργάκας (67’ Γεωργακόπουλος), Σαβουλίδης, Ματάι, Παππάς, Κατσάρας, Καριμπίδης (65΄ Γιαούπι), Σαρηγιάννης, Μεσσήνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος, Γαλούπης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (71’ Φυτόπουλος), Κωστανάσιος (75’ Ζιάκας), Ξενιτίδης, Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης (77’ Τσιριγώτης).