Ο Βούζας νέος προπονητής της Καλαμάτας!

Ο πρώην προπονητής της πρώτης ομάδας και της Κ20 του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (2/7) από τη διοίκηση του συλλόγου της Μεσσηνίας.

Ο Βούζας νέος προπονητής της Καλαμάτας!

Μετά την ανάληψη των διοικητικών ηνίων από τον επιχειρηματία Γιώργο Πρασσά προ λίγων ημερών, στην Καλαμάτα στρέφουν την προσοχή τους στον σχεδιασμό ενόψει της καινούργιας περιόδου, με πρώτο βήμα την πρόσληψη νέου τεχνικού ηγέτη.

Ο ομογενής από το Σικάγο, Γιώργος Πρασσάς, ανέλαβε την Καλαμάτα!

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (2/7) η διοίκηση του ιστορικού σωματείου, νέος προπονητής της ομάδας είναι κι επίσημα πλέον ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τη «Μαύρη Θύελλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΣ "Η Καλαμάτα" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Βασίλη Βούζα. Ο κ. Βούζας θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα 2 χρόνια και το επιτελείο του θα απαρτίζεται από τους, Παναγιώτη Χριστοφιλέα (βοηθός προπονητή), Σωτήρη Λυμπερόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων) και τον Διατροφολόγο – εργοφυσιολόγο Ιωάννη Κοτσή».

Ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών για ένα διάστημα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Καλαμάτας, τονίζοντας:

«Με την ομάδα της Καλαμάτας έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Θέλουμε να διεκδικούμε τίτλους και να φθάνουμε στην κορυφή. Σε αυτόν τον τομέα ταυτιζόμαστε απόλυτα και το συγκεκριμένο στοιχείο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι τόσο στους ιθύνοντες της, όσο και στους φιλάθλους μας, ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους».