Ολυμπιακός: Άλλο Σουντανί, άλλο... σέντερ φορ

Στο φουλ οι επαφές του Ολυμπιακού για κλασικό στράικερ, παρότι σε αυτή τη θέση μπορεί να παίξει με άνεση και ο Αλγερινός άσος.

Ολυμπιακός: Άλλο Σουντανί, άλλο... σέντερ φορ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του για την απόκτηση σέντερ φορ, ψάχνοντας τις περιπτώσεις που έχει στη διάθεσή του μετά την άδοξη απόπειρα συμφωνίας με τον Μάρκους Μπεργκ.

Η «μάχη» των εξτρέμ του Ολυμπιακού για ενδεκάδα και ρόστερ

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε άμεση κίνηση για την επίθεση και τον παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ και θα αξιοποιεί τις πολλές φάσεις που δημιουργεί (και θα συνεχίσει να κάνει μετά τις προσθήκες Βαλμπουενά, Σουντανί και Μπρούνο) η ομάδα.

Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση αγοράς σέντερ φορ που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αλλά είναι επίσης στο πλάνο και ο δανεισμός κάποιου παίκτη. Τα ονόματα των Μουνιέ, Βινίσιους και τα ακόμη πιο δύσκολα Καρίγιο και Φακούντο Φερέιρα εξακολουθούν να είναι στη λίστα, δίχως να αποκλείεται και κάποια κίνηση-έκπληξη. Όπως έκπληξη ήταν και ο ερχομός του Σουντανί που είχε «παίξει» ως σενάριο από τον περασμένο μήνα, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κανείς που να περίμενε αυτή την κίνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος έφερε ξαφνικά τον παίκτη στην Αθήνα και τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Ολυμπιακός: O Μαρτίνς και ο Σουντανί

Ο Μαρτίνς υπολογίζει ξεκάθαρα τον Σουντανί για τα άκρα της επίθεσης, αλλά φυσικά σε κάποια παιχνίδια μπορεί να τον έχει και στην κορυφή της επίθεσης ή δίπλα σε άλλον σέντερ φορ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε στράικερ με τον Σουντανί, όπως αναφέρουν τον Αλγερινό άσο τα σημερινά (18/6) ρεπορτάζ στο Νότιγχαμ με την είδηση για τη μεταγραφή του παίκτη στην ελληνική ομάδα.