Ο Μιλόσεβιτς αναλαμβάνει την Παναχαΐκή

Η Παναχαΐκή ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς. 

Ο Μιλόσεβιτς αναλαμβάνει την Παναχαΐκή

Η Παναχαΐκή ανακοίνωσε την πρόσληψη του 55χρονου τεχνικού Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, o οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σέρβικη Ραντ, έπειτα από 4 μήνες.

Ο Μιλόσεβιτς έχει εργαστεί το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρα του στη Σουηδία, απ'όπου και έχει ρίζες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερβοβόσνιο τεχνικό με ρίζες από την Σουηδία Zvezdan Milosevic.

Ο Zvezdan Milosevic έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε αρκετές ομάδες πρώτων κατηγοριών, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν την Παναχαϊκή ήταν η Γκρμπάλι στην πρώτη Εθνική του Μαυροβουνίου.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω τους φιλάθλους της Παναχαϊκής και τους κατοίκους της όμορφης πόλης της Πάτρας. Είμαι ενθουσιασμένος με τις καταστάσεις που βρίσκω στον σύλλογο και με το όραμα των ανθρώπων που απαρτίζουν την Παναχαϊκή. Βέβαια θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και φυσικά εννοώ να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φιλάθλων της Παναχαϊκής, των Πατρινών και της διοίκησης της ομάδας. Σας καλώ να είστε στο πλευρό μας και πιστεύω ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες για την ομάδα»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας