Ανανέωση μίσθωσης και ρύθμιση οφειλών της ΕΠΣ Πειραιά με το ΣΕΦ

Την ανανέωση της μίσθωσης του κτηρίου της Ε.Π.Σ. Πειραιά ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Ανανέωση μίσθωσης και ρύθμιση οφειλών της ΕΠΣ Πειραιά με το ΣΕΦ

Μετά από εκκρεμότητα πολλών ετών ανανεώθηκε η μίσθωση του κτηρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Πειραιά, όπως επίσης και η ρύθμιση οφειλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στην ανανέωση μίσθωσης του κτηρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Πειραιά, όπως επίσης και στη ρύθμιση οφειλών, οι οποίες εκκρεμούσαν για περισσότερο από 10 χρόνια.

Έτσι, ανοίγεται μία νέα προοπτική, βάζοντας τελεία σε μία κατάσταση, η οποία δημιουργούσε προσκόμματα στην ομαλή συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, δήλωσε: «Η παρούσα διοίκηση της ΕΠΣ προχωρά στη ρύθμιση ενός χρέους που δημιουργήθηκε από προηγούμενες διοικήσεις, έχοντας ήδη καταφέρει να απομειώσει το συνολικό χρέος της Ένωσης κατά 50%. Προχωράμε με γνώμονα την ευημερία της Ένωσης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΦ, Νίκος Λύτρας τόνισε: «Έκλεισε μία εκκρεμότητα πολλών ετών, με τρόπο επωφελή τόσο για τα σωματεία του Πειραιά όσο και για το ΣΕΦ, το οποίο βάζει σε τάξη τις εκκρεμότητες με τους οφειλέτες του».