Αλλαγή ώρας στο Πλατανιάς - ΟΦΗ λόγω Μητσοτάκη

Ο πρώτος αγώνας για τα μπαράζ της Super League διεξάγεται την ίδια ώρα με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά. 

Αλλαγή ώρας στο Πλατανιάς - ΟΦΗ λόγω Μητσοτάκη

Μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ ο πρώτος αγώνας για τα μπαράζ της Super League ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ ορίστηκε για την Κυριακή 19 Μαΐου στις 19:00 στα «Περιβόλια».

Την ίδια ώρα όμως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στα Χανιά κάτι που αναγκάζει την διοργανώτρια αρχή να αλλάξει την ώρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση κατόπιν αλλαγής ορίστηκε στις 16:00, με την πλευρά των γηπεδούχων ωστόσο να υποστηρίζει πως η υψηλή θερμοκρασία εκείνη την ώρα θα δυσκολέψει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να ζητούν από τους αρμόδιους μία άλλη εναλλακτική λύση. Εν τέλει οι άνθρωποι της ΕΠΟ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στις 21:30.

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Ηρακλείου απέστειλε επιστολή προς της ΕΠΟ η οποία αναφέρει:

«ΠΡΟΣ: ΕΠΟ
Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γραμμένο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
ΠΑΕ ΟΦΗ
ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΡΤ

Κύριε Πρόεδρε

Την Κυριακή 19 Μαΐου έχει οριστεί στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά ο αγώνας μπαράζ Πλατανιάς-ΟΦΗ. Επειδή στις 19:00 είναι η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά και επειδή ως φορέας του ποδοσφαίρου εκτιμούμε ότι δημιουργείται σοβαρό ζήτημα σχετικά με την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ, σας ζητούμε να ορίσετε την έναρξή του στις 16:30 το απόγευμα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ».