Επίθεση και ξυλοδαρμός σε παίκτες του Τηλυκράτη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κρόνο!

Ομάδα ατόμων που περιφέρονταν στα αποδυτήρια, φέρεται να επιτέθηκε και να ξυλοκόπησε παίκτες της λευκαδίτικης ομάδας, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κρόνο Αργυράδων.

Επίθεση και ξυλοδαρμός σε παίκτες του Τηλυκράτη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κρόνο!

Ο αγώνας στους Αργυράδες της Κέρκυρας ανάμεσα στον τοπικό Κρόνο και τον Τηλυκράτη είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με νίκη «σφράγιζαν» την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και φυσικά την άνοδο. Στον αντίποδα, η ομάδα της Λευκάδας αγωνιζόταν μόνο για τη φανέλα και το γόητρο, δεδομένου ότι δεν κυνηγούσε κάτι βαθμολογικά.

Στο ημίχρονο της συνάντησης και με το αποτέλεσμα στο 0-0, η πλευρά των φιλοξενούμενων κατήγγειλε επίθεση και ξυλοδαρμό από άτομα που περιφέρονταν στα αποδυτήρια! Μάλιστα, στην καταγγελία του Τηλυκράτη αναφέρεται ότι στην επίθεση μετείχαν και ποδοσφαιριστές του γηπεδούχου Κρόνου, τους οποίους «θα κατονομάσει τις επόμενες μέρες»!

Να σημειώσουμε ότι τελικά ο Κρόνος επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ που επιτεύχθηκε στο 47', εξασφαλίζοντας έτσι τον προβιβασμό του.

Η επίσημη καταγγελία της διοίκησης του Τηλυκράτη αναφέρει:

«Το ΔΣ του Τηλυκράτη μετά από έκτακτη σύσκεψη, καταγγέλλει την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκαν παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας μας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κρόνο Αργυράδων και συγκεκριμένα κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια.

Ο σκοπός ήταν προφανής!

Το λυπηρότερο είναι ότι στην επίθεση, εκτός από τους "στημένους τύπους", συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές του Κρόνου Αργυράδων, τους οποίους και στις επόμενες μέρες θα κατονομάσουμε...

Όλα αυτά συνέβησαν υπό το βλέμμα της Αστυνομικής Δύναμης που βρισκόταν στο γήπεδο και ήταν επιφορτισμένη με την ασφαλή τέλεση του αγώνα. Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εν έτει 2019».