Μέσα ο Νούνιτς, χωρίς Μπαργκάν η ΑΕΛ

Με τον Νούνιτς που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, αλλά δίχως τον Μπαργκάν που ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά φέτος, θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (6/4 19:30) η ΑΕΛ.

Μέσα ο Νούνιτς, χωρίς Μπαργκάν η ΑΕΛ

Στην αποστολή της Λάρισας για το παιχνίδι της 27ης στροφής της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (6/4 19:30), επιστρέφει ο Νούνιτς. Ο 26χρονος φορ των "βυσσινί" εξέτισε την ποινή του και βρίσκεται και πάλι στα πλάνα του Τζιανλούκα Φέστα.

Ωστόσο ο Ιταλός κόουτς των Θεσσαλών, χάνει τον Μπαργκάν. O 30χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας που αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ΑΕΛ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκτός αποστολής είναι οι "κομμένοι" Λεοζίνιο και Ντέλετιτς, ο Χούμπτσεφ που βρίσκεται δεδομένα στα "πιτς", αλλά και οι Ακόστα, Χοτζάλι και Τριποτσέρης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιος και Γρομητσάρης.