Φάιναλ-φορ Κ15: Ο Άρης πέταξε εκτός τελικού τον Παναθηναϊκό

Οι Παίδες του Άρη νίκησαν στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15.

Φάιναλ-φορ Κ15: Ο Άρης πέταξε εκτός τελικού τον Παναθηναϊκό

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 κατέκτησαν οι Παίδες του Άρη που επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού στα πέναλτι με 4-2 έπειτα το 3-3 της κανονικής διάρκειας.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 18' με γκολ του Τσέρα. Η απάντηση των «πρασίνων» ήρθε στο 34΄με τον Βολάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Καλοσκάμη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έκανε το 2-1 χάρη στην κεφαλιά του Τσέρα ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 3-1.

Οι παίκτες του Μαυρουδή ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν προς στιγμή με πέναλτι που κέρδισε ο Καλοσκάμης και εκτέλεσε εύστοχα ο Βολάκης.

Στο 73ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Στεφανίδη κάτι που πλήρωσαν καθώς ένα λεπτό μετά ο Προδρομίτης με πανέμορφη προσπάθεια ισοφάρισε σε 3-3 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο ημιτελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο τερματοφύλακας του Άρη, Κυριαζής απέκρουσε δύο πέναλτι χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό της Κυριακής(7/4,15:00).

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (Καλός 67'), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης.

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70'), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64'), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80').