Διασυρμός της Καλαμάτας στον Ασπρόπυργο με πεντάρα

Η «μαύρη θύελλα» γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα του Ασπρόπυργου ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής «φιλοδωρώντας» την αντίπαλό του με πέντε γκολ...

Διασυρμός της Καλαμάτας στον Ασπρόπυργο με πεντάρα
sportstonoto.gr

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό ζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού και έχασαν την ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με τον Δουκάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Δουκάκης, το έκανε τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου με κεφαλιά. Ο Ασπρόπυργος συνέχισε το... σφυροκόπημα, έχασε νέα ευκαιρία στο 10' όμως στο 20ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ του με τον Νατσιόπουλο. Ο Βασιλείου στο 32' έκανε το 3-0, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισαν οι Καραλής στο 40' και Δουκάκης στο 56'.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Σταγάκης, Νικολάου, Ζώνας, Καραλής (81′ Τσουκαλάς), Παντελίδης, Βασιλείου, Δουκάκης (59΄λ. τρ. Ζοάο), Σταύρου (λ. τρ. 67′ Διλαβέρης), Ντιατά (72′ Πετρόπουλος), Νατσιόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας (79′ Ζαχαρόπουλος), Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης (87΄ Μάρκοβιτς), Μίνγκας (58′ Φουάσης), Χίλγκεν (48′ Λαθύρης).