Football League: Νίκη στο 90' ο Κισσαμικός, 1-0 την Κέρκυρα (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κισσαμικός επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 ενώ με το ίδιο σκορ τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν του Πλατανιά για την 22η αγωνιστική της Football League. 

Football League: Νίκη στο 90' ο Κισσαμικός, 1-0 την Κέρκυρα (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

Τα Χανιά πήραν στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων το Νησιωτικό ντέρμπι με την Κέρκυρα (1-0) και ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Το χρυσό γκολ για τα δελφίνια πέτυχε ο προωθημένος αριστερός μπακ Παπαχρήστος με κοντινό πλασέ στο 94’!

Η Κέρκυρα έμεινε και άλλο πίσω στην κούρσα της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, αφού μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια!

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τόλι (81' Χαλκιαδάκης), Σεσάι, Φαζός, Τεγούσης (85' Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59' Παπαχρήστος).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (70' Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61' Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81' Γεωργακόπουλος).

Ανάσα για τα Τρίκαλα (1-0)

Ο ΑΟΤ πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον ελλιπή Πλατανιά και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης στη Football League. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση της Θεσσαλικής πόλης πέτυχε ο Μαρκόφσκι με κοντινό σουτ στο 42’. Οι Κρητικοί έχασαν έδαφος στην κούρσα για τη δεύτερη θέση, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν για δέκατο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι !

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77\ Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (58’ Γουερέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89’ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70’ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι, Παπανικολάου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο (16/3)

Κισσαμικός-Κέρκυρα 1-0 (84' Παπαχρήστος)
Τρίκαλα-Πλατανιάς 1-0 (42' Μαρκόφσκι)

Κυριακή (17/3)

Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός (15:00)
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (15:00)
Ηρακλής-Αήττητος Σπάτων (15:00)
Βόλος-Σπάρτη (15:00)
Εργοτέλης-Ηρόδοτος (17:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ