ΑΕΚ: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κωνσταντίνου

Νοσηλεύεται και δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Στο πλευρό του η οικογένεια της «Ένωσης».

ΑΕΚ: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κωνσταντίνου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της δεκαετίας του 1970, περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του τις τελευταίες μέρες και η οικογένεια του «Δικεφάλου», σύσσωμη, βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Κύπριος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και έχει καθημερινά κοντά του φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Μεταξύ πολλών άλλων, χθες (27/2) τον επισκέφτηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μαζί με τους Στέλιο Σεραφείδη και Μιχάλη Σιμιγδαλά.

Ο αγαπημένος «Τάσος» των φίλων της «Ένωσης», φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου το 1972, σε ηλικία 20 ετών. Γεννημένος το 1951, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ΕΠΑ Λάρνακας. Στην ΑΕΚ, παρότι νεαρός, δεν άργησε να κερδίσει θέση βασικού. Με τα «κιτρινόμαυρα» κέρδισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας την περίοδο 1977-78 και 1978-79 ενώ πήρε και ένα Κύπελλο το 1978.

Από τη Νέα Φιλαδέλφεια αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 1980, έχοντας καταγράψει έως τότε 147 συμμετοχές και 50 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος, 21 συμμετοχές και 7 τέρματα στο Κύπελλο ενώ σημαντικές ήταν οι παρουσίες του και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: 20 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Ήταν στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ της περιόδου 1976-77, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο κύπελλο. Απέκλεισε με τη σειρά την Ντιναμό Μόσχας, την Ντέρμπι Κάουντι, τον Ερυθρό Αστέρα και την ΚΠΡ, προτού αποκλειστεί από τη Γιουβέντους.

Την καριέρα του την έκλεισε στον Ατρόμητο Αθηνών, όταν έπαιξε για έξι μήνες, μετρώντας 14 συμμετοχές (1980-81).