ΠΑΟΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19 2-0: Συνέχεια στο αήττητο για τους «ασπρόμαυρους»

Με δύο γκολ του Χατζηστραβού ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 2-0 για την 20η αγωνιστική της Super League K19.

ΠΑΟΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19 2-0: Συνέχεια στο αήττητο για τους «ασπρόμαυρους»

Την νίκη με 2-0 κατέκτησαν οι Νέοι του ΠΑΟΚ κόντρα στους Νέους του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Lolas.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Οι ενέργειες του Λύρατζη από τα δεξιά έκαναν ζημιά στους Πειραιώτες που δεν μπόρεσαν να βρουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Το σκορ για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε στο 28' Ο Χατζηστραβός.

Ο Λύρατζης μπήκε από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στον Γαϊτανίδη και εκείνος έδωσε στον αρχηγό του ΠΑΟΚ που με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραργύρη. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Ξενιτίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να επιχειρεί την πρώτη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» με το σουτ του να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και έφτασαν στο 2-0. Ο Γαϊτανίδης βρήκε το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας και ο Χατζηστραβός σημείωσε στην επαναφορά το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Στα υπολειπόμενα λεπτά το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία
του Παπαδόπουλου.

Οι Νέοι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς ενώ οι Νέοι του Ολυμπιακού στην τρίτη με 36 πόντους.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγαράς, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης(Σαλαμούρας 89'), Γκαργκαλατζίδης(Τζοβάρας 65'), Χατζηστραβός, Δούμτσης(Πανίδης 79').

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης(Ντότης 57'), Μαρίνος, Φέκκας(Σουρλής 57'), Βοΐλης (Μπουλάρι 81').