«Πόλεμος» στην ΕΠΣ Καρδίτσας - Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος, κατήγγειλε ξυλοδαρμό και... συνελήφθη

Καταγγελίες για επίθεση από πέντε «μπράβους», αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες.

«Πόλεμος» στην ΕΠΣ Καρδίτσας - Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος, κατήγγειλε ξυλοδαρμό και... συνελήφθη

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Καρδίτσα όπου σήμερα διεξάγονταν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην τοπική ΕΠΣ. Ο νυν πρόεδρος Μανώλης Παλάσκας βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκε οι πρώτες βοήθειες καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πέντε «μπράβους».

Ακολούθως πήγε στην αστυνομία όπου υπέβαλε μηνύσεις αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη στη διάρκεια της ΓΣ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ καθώς εναντίον τους είχε υποβάλει μήνυση από σωματείο, το οποίο είχε νωρίτερα αποκλειστεί από την Γενική Συνέλευση και την ψηφοφορία.

Η Γενική Συνέλευση διακόπηκε αρχικά με τον κ. Παλάσκα να καταγγέλλει παρουσία ανθρώπου που είναι «συνεργάτης Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας». Χθες, ο κ. Παλάσκας είχε ζητήσει να βρεθεί σήμερα στην Καρδίτσα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, αλλά και οι πρόεδροι γειτονικών Ενώσεων ως παρατηρητές.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η διαδικασία διεξάγεται αυτή την ώρα κανονικά και τα σωματεία έχουν αρχίσει να ψηφίζουν, χωρίς βέβαια την παρουσία Παλάσκα και χωρίς τα σωματεία που τον στήριζαν, τα οποία αποχώρησαν μετά την σύλληψή του!

Επίσης, η ΕΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναβάλλονται η αγώνες της Ένωσης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τα σοβαρά και θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν τα μέλη της συμμαχίας για το ποδόσφαιρο του Χρήστου Σκάρλου, με βιαιοπραγίες, ύβρεις και απειλές κατά του προέδρου και μελών της εκτελεστική επιτροπής στην αίθουσα του Επιμελητήριου, με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή της Συνέλευσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββάτου 2/2/2019 και της Κυριακής 3/2/2019 φοβούμενοι περαιτέρω παρόμοιες ενεργείς στα γήπεδα.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος
Γιώργος Λάμπρου».