Τα ποδοσφαιρικά τρίδυμα των Τραχώνων!

Οι Σπύρος, Ανδρέας και Άρης Βάγγος ανήκουν στους Τράχωνες και απαρτίζουν από μόνοι τους μία… μίνι ποδοσφαιρική ομάδα!

Τα ποδοσφαιρικά τρίδυμα των Τραχώνων!

Η λαϊκή έκφραση λέει ότι «το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει» και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της οικογένειας Βάγγου.

Ο πατέρας, Ηλίας, από το 1998 μέχρι το 2005 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Τράχωνες, όμως οι υποχρεώσεις της οικογένειας τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει γρήγορα την ενεργό δράση. Φυσικά δεν έπαψε να πηγαίνει στο γήπεδο και όταν στην οικογένεια προστέθηκαν τα τρίδυμα αγόρια, Σπύρος, Ανδρέας και Άρης, φρόντισε να τα μπολιάσει με το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα σε ηλικία επτά ετών τα έγραψε στις ακαδημίες του ΑΟ Τραχώνων και σήμερα είναι 10 ετών και αγωνίζονται στα τμήματα Τζούνιορ του συλλόγου. Ο Σπύρος είναι μεσοεπιθετικός και ο Ανδρέας δεξιός αμυντικός και ανήκουν στο τμήμα Τζούνιορ 1 με προπονητή τον Στέλιο Μπαρμπαρή, ενώ ο Άρης είναι δεξί χαφ και είναι στο τμήμα Τζούνιορ 4 με τεχνικό τον Θωμά Βοτσαή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρίδυμοι ποδοσφαιριστές ρωτούν συχνά τον πατέρα τους Ηλία, για την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο και εκείνος τους εξηγεί ότι ο ίδιος κλωτσούσε σε… αλάνες και δεν υπήρχαν ακαδημίες. Όνειρο των τριών παικτών είναι να σταδιοδρομήσουν στην πρώτη ομάδα και αν μπορέσουν να πάρουν μεταγραφή σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών.