Ο Αλέκος Αλεξανδρής τιμήθηκε από τη Θύρα 7 Ξυλοκάστρου (pics)

Ο παλιός στράικερ του Ολυμπιακού έλαβε βραβείο, υπέγραψε συλλεκτικά αντικείμενα και δείπνησε με τους οργανωμένους, σε μια βραδιά αναμνήσεων στο Ξυλόκαστρο.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής τιμήθηκε από τη Θύρα 7 Ξυλοκάστρου (pics)

Μια ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή (21/12) στο Ξυλόκαστρο για τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2003.

Η Θύρα 7 Ξυλοκάστρου, θέλοντας να τιμήσει την προσφορά του σπουδαίου στράικερ του παρελθόντος στον Ολυμπιακό, βράβευσε τον Αλεξανδρή σε ένα ιδιαίτερο χώρο της περιοχής, όπου παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συνδέσμου. Ο πρώην άσος του Θρύλου υπέγραψε πολλά αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία είχαν φέρει τα μέλη της Θύρας 7, έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια δείπνησε μαζί τους.

Η κουβέντα στο δείπνο δεν θα μπορούσε να μην περιστρέφεται γύρω από τον Ολυμπιακό και την καριέρα του μεγάλου παίκτη. Ήταν μια βραδιά αναμνήσεων, ιδιαίτερα συναισθηματική για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και για τον Αλέκο Αλεξανδρή, όπου άπαντες μοιράστηκαν ιστορικές αναμνήσεις άλλες ευχάριστες, άλλες αστείες και κάποιες δυσάρεστες οι οποίες όμως ήταν και οι λιγότερες. Και αυτό γιατί στα χρόνια που έζησε και έπαιξε ο Αλέκος στην ομάδα, ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα η βραδιά έκρυβε και μια βράβευση για τον Τίμο Κασσώρη ο οποίος είναι ταμίας και ψυχή του συνδέσμου και όχι μόνο: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσφέρει κοινωνικά στην τοπική κοινωνία του Ξυλοκάστρου.