Με Κλέιτον κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή μια θέλει με κάθε τρόπο να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, που τόσο ανάγκη έχει ο Γηραιός.

Με Κλέιτον κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο 42χρονος τεχνικός, μπορεί να υπολογίζει και στον Σίλβα Κλέιτον για το σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από έναν μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα. Αντίθετα ο Τάι, ο Κώστας Καζναφέρης και ο Πέτρος Κανακούδης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν στη Θεσσαλονίκη, καθώς κρίθηκε ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Από την αποστολή αποκλείστηκαν ακόμη οι Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Αμπάρης, Γόμμος, Ξουκόλης και Κωστούλας.

Η ομάδα του Ηρακλής αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στη Μίκρα γευμάτισε και στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό την Πάτρα. Στην αποστολή, ο 42χρονος τεχνικός επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, που είναι ακόλουθοι: Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Χουσεΐν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Φώτης Γεωργίου.

Κοντά στην ομάδα του Ηρακλή ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης Τομ Παπαδόπουλος, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Παναγιώτη Λεονταρά, αλλά και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Ηλία Θεοδωρίδη.