Football League: Για το απόλυτο ο Εργοτέλης

Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (17/11) στην Football League στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Football League: Για το απόλυτο ο Εργοτέλης

Τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία για την τέταρτη αγωνιστική στην Football League.

Στις 15:00 θα διεξαχθούν και τα τέσσερα ματς με τον αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τα Τρίκαλα να ξεχωρίζει.

Κερδίζει σεβασμό ματς με ματς ο Εργοτέλης καθώς μετά το 3χ3 στο πρωτάθλημα της Football League ήρθε και η πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ αν και τελικά ηττήθηκε με 1-2 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί υποδέχονται σήμερα τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Θεσσαλίας βρίσκεται στην 11η θέση καθώς μετά από δύο ήττες κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Κισσαμικού παίρνοντας έτσι τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Κισσαμικός υποδέχεται τον Βόλο και η αναμέτρηση μοιάζει "must win" για τους γηπεδούχους. Η ομάδα από την Κρήτη έχει απολογισμό μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και απέναντι στον Βόλο καλείται να κάνει την πρώτη της νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν ως όπλο την έδρα τους στην οποία πήραν δύο νίκες με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης.

Στην Δράμα, η Δόξα αναμένεται να πάρει την τρίτη της φετινή νίκη απέναντι στον κατώτερης δυναμικής Ηρόδοτο. Οι γηπεδούχοι εάν νικήσουν σήμερα, θα περιμένουν πιθανή γκέλα του Εργοτέλη ή του Απόλλων Λάρισας για να ανέβουν στην πρώτη δυάδα της κατάταξης. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής καθώς έχουν κερδίσει δύο παιχνίδια στην έδρα τους και βρίσκονται στην 6η θέση.

Στην τελευταία σημερινή αναμέτρηση, ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον αήττητο Πλατανιά. Οι Κρητικοί ήρθαν ισόπαλοι με την Δόξα Δράμας σε ένα δυνατό παιχνίδι και έτσι κράτησαν το αήττητο για την φετινή σεζόν αφού προηγήθηκαν δύο νίκες στα πρώτα ματς. Ο γηπεδούχος Απόλλων το μόνο που δεν θέλει είναι να ηττηθεί σήμερα καθώς μετρά ήδη δύο ήττες στο πρωτάθλημα που τον έχει αφήσει στην 10η θέση.