Εθνικός-Καραβάς 1-0: Back-to-back Κυπελλούχος Πειραιά!

Κυπελλούχος Πειραιά στέφθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο Εθνικός, ο οποίος νίκησε με 1-0 στον τελικό τον Καραβά με γκολ του Τσιαβού από το πρώτο ημίχρονο.

Εθνικός-Καραβάς 1-0: Back-to-back Κυπελλούχος Πειραιά!

Το Κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά κατέκτησε για δεύτερη συναπτή σεζόν ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Καραβά στο Κερατσίνι στον μεγάλο τελικό.

Ο Εθνικός ήταν κυρίαρχος από το ξεκίνημα, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 39’ για να ανοίξει το σκορ. Ο Κωνσταντίνος Τσιαβός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μπαντικό για να δώσει προβάδισμα στον Εθνικό.

Το συγκρότημα του Ευάγγελου Χαντέ ήταν καλύτερο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μικρογραφία

Εθνικός-Καραβάς 1-0

Γήπεδο: «Π. Σαλπέας»

Διαιτητής: Μπαλαχούτης

Σκόρερ: 39’ Τσιαβός

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ευάγγελος Χαντές): Μεσούλι, Παπαγγελής Ε. (90’ Πηγουνάκης), Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Μαλάϊ, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (72’ Αντωνίου), Μακρυγιάννης (87’ Σκεντεράϊ), Τσιαβός (65’ Λαμάϊ)

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντικός, Παπαγγελής Γ., Κωστόπουλος (80’ Σιδηρόπουλος), Κουτσοποδιώτης, Τηλιγαδάς, Ζαμπέτης (63’ Αγγελόπουλος), Γκούμας (46’ Αναγνώστου), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Ιωακειμίδης