Πρωτάθλημα Κ-15: Ο Ολυμπιακός 2-0 προσπέρασε την ΑΕΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ΑΕΚ με 2-0 για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15.

Πρωτάθλημα Κ-15: Ο Ολυμπιακός 2-0 προσπέρασε την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο Ρέντη με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ποιμενίδη έπειτα από σέντρα του Μπομπότη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και για ένα δεύτερο γκολ εκμεταλλευόμενοι τον παθητικό ρόλο των «κιτρινόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλο τους. Το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 80'.

Ο Ποιμενίδης «έκοψε» στην αντίπαλη άμυνα και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Πρελιά που πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε στην βαθμολογία την ΑΕΚ και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κατηφόρης, Μπομπότη(Μόσχος 64'), Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου(Πρέλιας 56'), Χρήστου, Φλώκος(Καρατσαούνος 76'), Κουτσογούλας(Μπάσα 80'), Ποιμενίδης(Μάνδρος 80').

ΑΕΚ: Νατσίδης, Τσούμπας (50' Παπαδόπουλος), Χαλίλι, Αντωνόπουλος, Καστανιώτης (68' Αγγελόπουλος), Κυρσανίδης, Παπαθανασίου, Λαντίκας, Τσίρης (57' Μαρκάκης), Φωτόπουλος (41' Κόντος), Κεσίδης (41' Καραγιαννίδης).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Α' Ομίλου:
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0
Ατρόμητος-ΟΦΗ 4-1
Ρεπό: Αστέρας Τρίπολης